Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Анализи

Добави коментар

Ное 21, 2013

Все по-често търсещите нов имот предпочитат да закупят къща с двор в околностите на столицата, отколкото апартамент в централната част на града.
 
Увеличават се продажбите на къщи около София. Заради кризата много хора продават, а други търсят възможност да излязат от големия град, но да останат достатъчно близо до него. Цените варират между 30 и 50 хил. евро, съобщи TV7.
 
Според посредниците в търговията, заради изгодните цени на имотите в момента много хора от столицата търсят къщи около София. Повечето от тях продават апартаментите си и искат да купят имот на същата или близка до тази цена.
 
Най-много къщи се продават в селата около Банкя, Божурище и Костинброд. Имотите в тези райони в повечето случаи се предлагат на цени между 50 и 150 хил. евро. Интерес има и към имоти в Бистрица и Железница, но там цените са по-високи. В същото време сделки се сключват и на цени от 30 до 50 хил.
 
Според брокерите зимата е най-доброто време за продажба на имот, защото купувачите искат да видят какъв е достъпът до мястото, което купуват и дали състоянието на пътя е добро.


Източник: 1 към 1

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив