Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Апр 9, 2013

Бившата военно-въздушна база в град Краусник е трансформирана в тропически плаж на закрито на 35 километра южно от Берлин и се радва на все по-широка популярност.
 
Tropical Islands са разположени в хангар за дирижабли с площ от 66 000 кв.м., който след като престава да функционира като такъв, е купен от малайзийска компания и е превърнат във воден парк.
 
С размер на 8 футболни игрища, Tropical Islands е напълно достатъчно пространство за плаж, лагуна, водна пързалка, воден парк, водопад, сауна, СПА и ресторанти.
 
Закритият курорт е почти изцяло зает от тропически дъждовни гори и предлага различни забавления. По време на почивката си може да се насладите на бял пясъчен плаж, водни пързалки, да гледате как костенурки плуват в специално създадените мангрови блата наоколо или да релаксирате в лагуната на име „Бали”.
 
Освен 200-метровата плажна ивица и многобройните атракции, сред които африкански лифт, мини голф, фитнес и др., атмосферата в тропическия комплекс се допълва от изкуствено слънце, чуруликащи птици и хладен бриз, създаващи лятно настроение.


Източник: www.1kam1.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Тагове

тропически

  

плаж

  

islands

  

воден

  

парк

  

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив