Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Статии

Добави коментар

Окт 23, 2013

Общо 10 фирми ще отговарят за снегопочистването в столицата през зимния сезон. Това съобщи кметът Йорданка Фандъкова, която инспектира готовността на компаниите да осигурят безпроблемното придвижване в София. Под специално наблюдение ще бъдат пътните участъци в ремонт като кръстовището на Семинарията, както и кварталите "Дружба" и "Младост", където тече изграждането на новите метростанции.

10 форми и 185 автомобила ще почистват снега в столицата през идната зима. Средствата са осигурени, имаме готовност и за включване на допълнителна техника, увери столичният кмет Йорданка Фандъкова. Тя съобщи и че е предвиден възможността фирмите да извозват снега от столицата, но това щяло да се прави само при обилни снеговалежи.

Стефан Стефанов е управител на снегопочистващата фирма, която ще отговаря за район "Слатина". Казва, че служителите му вече са в готовност за първия сняг.

Столичният кмет коментира, че пътните участъци в ремонт ще бъдат под специално наблюдение от снегопочистващите фирми. Това ще са кръстовището около Семинарията, както и кварталите "Дружба" и "Младост", където в момента се изграждат новите метро станции.

 

Източник: Ekipnews.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив