Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Статии

Добави коментар

Юли 3, 2014

Докато повечето скептици вярват, че не може да се изгради стабилно и дългосрочно строителство посредством дървена конструкция, то в САЩ и Канада 90% от жилищните къщи са с тази технология. И в момента съществуват възрожденски къщи, които са изцяло и с дървена конструкция и отдавна са надживели годините, които предполагат повечето инженери и конструктори.

При сглобяемите къщи липсват тухли, което драстично намалява времето за шпакловане и замазване, както и това за редене на тухли. Строителството на къща, от основа до монтиране на врати, може да се извърши само за 1 месец. Нашата фирма Екзотик ползва най-новите немски материали – фасаден гипсофазер Кнауф и специално обработен немски дървен материал, който е подходящ за къщи с размер до 3 етажа.

Използването на влагопропусклива мембрана само в една посока извежда натрупалата се влага от къщата навън, като едновременно не позволява нахлуване влага отвън. Това ни вада предимство и гарантираме устойчивост и комфорт на нашите къщи над 50 години! Ние изграждаме последно поколение сглобяеми къщи, които могат да се ползват в сух, влажен, умерен и суров климат.

Снимка на американска полярна станция, при която температурата е -74 °C. Тя използва остаряла технология на изграждане на сглобяеми сгради посредством SIP панели.

Ние ползваме по-нова Frame технология, за която може да научите в Wikipedia.

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив