Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Статии

Добави коментар

Сеп 16, 2013

Да пазим домовете  си от неприятни влияния е задължение, което някои приемат по сериозно, други – не. Ала няма човек, който не иска да живее на място, което е топло през зимните дни, задържа хладния въздух през горещите. Няма човек, който не иска дома му да бъде спокойно кътче за живеене, където влагата и течовете нямат място.

Колко важно е навременното откриване на влага и течове?

Всеки от нас желае да се прибира на уютно място, където всичко е чисто, подредено и работещо. Е, колкото и перфектен да е Вашият дом, повярвайте, един мокър или капещ покрив може да развали цялата картина. Влагата, която се настанява в дома ви, ще бъде основният виновник за появата на мухъл и плесени по вашите стени и тавана. Ала това е един от по-дребните проблеми. Разрушителното действие, което може да има водата в определени ситуации, може да причини наистина големи щети на дома Ви. Един иновативен метод може да Ви помогне при справянето с този проблем. Това е термографското обследване. Ай Би Би Ес ООД, София ще Ви предложи въпросната услуга, чрез която ще може да бъде определено дали вашият дом се е оказал място, където се задържа влага и има течове. А точността, с която измерва мястото, където има проблем, ще Ви бъде от голяма полза при извършването на ремонта.

Широкото приложение на термографското обследване

Термографското обследване е метод, който намира доста широко приложение. То може да бъде използвано за откриване на течове и влага, отчита загуба на топлоенергия както и кражба на топлоенергия. Би могло да Ви бъде полезно и в откриването на електрически повреди, при това с изключителна точност. Термографското обследване, предлагано от Ай Би Би Ес ООД, София е перфектен начин да получите консултация дори при закупуване на жилище. Ще получите всяка информация, която Ви е необходимо да знаете, преди да направите финалното си решение. Като цяло методът на термографско обследване е доста широко приложим и може да Ви бъде от голяма полза, а също така и да Ви спести доста пари и главоболие.

Да се грижим за дома е наше задължение. Нещо което дължим на себе си и онези, които обичаме. Да вземете предпазни мерки, относно сигурността и ефективността на жилището Ви, е признак за загриженост и заинтересованост от Ваша страна. Накарайте семейството Ви да се чувства добре в собствения си дом. Няма нищо по-неприятно от това да се чувстваш дискомфортно на мястото, което е най-важно и скъпо за теб.

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив