Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Юни 17, 2013

Носителят на редица награди петзвезден хотелски комплекс Conrad Rangali Island Maldives Resort е разположен на два частни острова, предлагащи плажни и водни вили сред километри от идиличен плаж с бял пясък и запазен риф.

Отворил врати преди по-малко от пет години, този луксозен комплекс, позициониран в живописно кътче на Малдивите, два пъти е обявяван за “Best Hotel in the World” и няколко пъти за “Best Resort”.

Conrad Rangali се гордее с 50 луксозни водни вили, 79 екзотични вили на плажа и 21 приказни, СПА водни вили с частни манипулационни стаи.

Комплексът също така разполага със седем ресторанта от най-висша класа и четири бара, от които клиентите да избират.
 
Но Conrad Rangali Resort вероятно е най-известен по света, заради ресторанта във флагмански кораб - уникалния Ithaa Undersea Restaurant. Разположен на 5 метра под повърхността на Индийския океан, той е първия в света изцяло стъклен подводен ресторант със 180-градусовата, безподобна гледка към морския свят.
 
От скоро ресторанта предлагат на своите гости не само да обядват под водата, но и нощувка в непосредствена близост с живописния коралов риф. По желание, подводният ресторант може да бъде преустроен в частен апартамент, наема на който включва вечеря с шампанско и закуска в леглото.
 
За ресторанта, който може да приеме 12 души, се изисква предварителна заявка, защото все пак там се поднасят само най-специалните и изискани блюда.

 

Снимки от тропическия рай можете да видите на: www.1kam1.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив