Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Май 30, 2012

Предизвикателствата, пред които е изправен строителният сектор в момента, стимулират иновативно мислещите предприемачи да въвеждат все по-полезни за своите клиенти екстри. За първи път в България психолог консултира желаещите да си построят дом или да правят ремонт на жилището си. Безплатната услуга се предлага от пловдивска строителна компания. Идеята е на Михаил Иванов, неин мениджър, който вече приложи няколко успешни новости в строителната дейност.

Идеята на психологическото събеседване е да се разберат по-детайлно очакванията на клиента, да се помогне на хората да открият това, което истински им харесва, тъй като голяма част от тях имат колебания в предпочитанията си относно форми, цветове, материали, цялостен дизайн и т.н. Много е важно да се разбере какви личности ще обитават бъдещия нов дом, какъв е техния темперамент, от колко души се състои семейството, кое поред жилище е това за тях, възраст на хората, интереси, и т.н. Това са само малка част от много на пръв поглед незначителни въпроси, но те понякога могат да се окажат изключително важни при вземане на интериорно решение, струващо не малка сума.

Опитваме се да предложим отлично качество на строителната услуга за максимално кратки срокове, случвало се е хората да променят своите решения не веднъж, което е в ущърб и за двете страни, води до загуба както на време, така и на средства, затова смятаме, че консултациите със специалист-психолог биха подобрили значително нашия продукт”, сподели Иванов.

В днешно време на нас, като клиенти, ни се предлагат безкраен низ от услуги и продукти, които са измислени да ни бъдат полезни и да ни доставят радост и удоволствие, обясни и психологът Десислава Иванова. В реалността обаче, често се случва да се приберем в къщи с нова вещ, която още на следващия ден дори не забелязваме, да си поръчаме диван, който при доставката се оказва не точно този, който си представяхме или цвят за стената, който на мострата стоеше по-иначе... Истината е, че човешките представи са сложни и многомерни, а какво се случва ако трябва да съчетаем представите на няколко души, които ще живеят в един дом...

И така – ако наистина сте решили да влагате пари в тухли, с или без психолог – ще го направите. Въпросът е добре да помислите дали и от какво точно имате нужда в своя живот, е скромният съвет на F2F TV по темата...

 

www.f2ftv.net

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив