Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Ное 3, 2012

Коментари: 1

Елегантно решение за малките жилища
dnes.bg
 
Прозрачни стени преструктурират пространството
Снимка: jogjahunian.com

Ако искате да разделите едно голямо помещение на две или няколко по-малки, то стъклените стени и прегради са едни от най-подходящите за това. С тях ще постигнете целта си без много усилия, без мръсна работа и зидария, а и с по-малко пари.

Проблемът на големите стаи е, че понякога не предлагат достатъчна неприкосновеност на личния живот и никога в тях не може да се използва цялото пространство по оптимален начин.

Затова едно голямото помещение може да бъде разделено на минимум две и така ще се увеличи полезността му. Освен това стъклената стена увеличава естетическата стойност на стаята и като цяло ѝ внася нотка екзотика/

Стъклената преграда/ стена може да бъде най-приемливият вариант във вашия случай, тъй като не отнема от светлината на помещението, а освен това стои ефирно, елегантно и много съвременно.

Има огромно разнообразие от подобни стъклени стени, които могат да бъдат съчетани с алуминиева или дървена рамка, могат да бъдат от матово или прозрачно стъкло, могат да бъдат плъзгащите се или статични, могат да бъдат изработени и в различни стилове.

Освен това, ако в бъдеще ви се наложи отново да разширявате помещението към първоначалния му размер, можете просто да демонтирате стъкления разделител бързо и лесно, което го прави още по-практичен.

Елегантните и в същото време практични стъклени стени и разделители можете да видите в галерията на Tialoto.bg

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

Стъклените стени са супер, ако са направени добре ! Харесвам стъклени стени . --- Давам под наем лукс офиси - отворена площ в ЕКСПО 2000 , който има 3 - 4 стени от стъкло, които не намаляват пространството и осигуряват тишина и приятна работна среда за отделните екипи . Няколко пъти съм давал под наем апартаменти със стъклени стени и се радвам, че намерих хора, които харесват отворените пространства. оІ / прилича ли на вдигнат палец ? /

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив