Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Яну 22, 2013

Коментари: 1

Майстори самозванци прецакват хората с нови жилища с некачествена работа, оплакаха се потърпевши. Плочкаджии се рекламирали като страхотни професионалисти уж от добри строителни фирми, но всъщност са безработни, които се чудят откъде да изкарат някой лев на гърба на наивниците. Освен че вземали солено за работата си, прибирали пари и авансово, без да свършат работа.

Пишман майсторите поставяли плочките на нищо неподозиращите новодомци, а след последното им посещение в дома те почти винаги се отлепвали, падали и се строшавали на земята. За поправка обаче било късно, тъй като тарикатите се изпарявали и не отговаряли на телефоните си.
 
„Наехме двама работници по обява да ни направят банята, взеха ни по 50 лева на квадрат, и то предварително, и изчезнаха, след като направиха едва половината помещение”, проплака пред репортер на „Всеки ден” младо семейство от столичния квартал „Хиподрума”, заело се с основен ремонт на жилището си. Мъжът и жената едва намерили специалист, който да се съгласи да прави половин баня, освен че платили за всичко два пъти.
 
Бъдете особено внимателни по време на ремонт, особено сега в кризата всякакви измамници се представят за професионалисти, алармират спецове от строителни фирми.
 
 
Източник: www.svobodnoslovo.eu
 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

Добрите майстори имат график и всеки, който иска майстор с добро име да ремонтира имота му планира времето на ремонта заедно с майстора / фирмата /. От 1995 - та година всеки ремонт организирам с един майстор. Цената се приема или отхвърля. НЕ се коментира. Пазарене с такива хора не може да има защото се обиждат. Те имат много, много, много работа и не ги интересува кой ще плати ЦЕНАТА ЗА ВРЕМЕТО ИМ !!! Майсторът оглежда имота, коментира ремонта, определяме началото и края на ремонта, предвиждаме време за скрити проблеми или негови спешни поръчки, получава депозит, определяме ден за покупка на материали / ако той няма да пазарува сам /, предупреждаваме съседите в сградата, и изчакваме търпеливо ... --- В това време аз рекламирам имота... Не ми трябва дял от цената му, а време да намеря най-добрият наемател.

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив