Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Блогове

Добави коментар

Окт 30, 2017

Коментари: 3

Някои сектори от икономиката, включително и този на недвижимите имоти, приемат с „отворени ръце” виртуалния начин на разплащане. Само в рамките на няколко месеца биткойн стана популярен сред купувачите на имоти. Ето и петте най-горещи дестинации, където вече спокойно може да се пазаруват имоти с виртуална валута.

1. Маями (Флорида, САЩ)

 Наскоро собственик на имот в Маями съобщи, че е успял да продаде къщата си за 6 млн. USD, или за близо 1600 биткойна. Анализатори са сигурни, че пазарът на имоти в Южна Флорида, и най-вече Маями, е идеален за разплащане с виртуална валута. Световното признаване на биткойна като валута и разпространението му повишиха вниманието към него в тази част на САЩ. Възможността на алтернативна форма на плащане при покупка на имот разкрива нови възможности за купувачи и предприемачи от цял свят, включително Канада, Южна Америка, Азия и други.

3. Ню Йорк (САЩ)

 Предприемачите и брокерите в компанията The Big Apple са убедени, че биткойн е валутата на бъдещето. Инвестиционната компания Magnum Real Estate е сред първите поели риска и приемащи биткойн като разплащателна валута при покупката на луксозни апартаменти в East Village в Манхатън.

 Интересно е да се отбележи, че инвестиционните тръстове в сферата на недвижимите имоти търсят възможност за диверсификация на своите портфейли, а Ню Йорк е идеално място за това.

 4. Езерото Тахо (Калифорния, САЩ)

 Тук също може да се купят имоти с помощта на биткойн. Наскоро клиент е придобил 1.4 акра земя с 42 обекта върху нея, като е платил 1.6 млн. USD, или 2739 биткойна.

 5. Бали (Индонезия)

 На остров Бали често се сключват сделки с виртуална валута. Интересно е да се отбележи, че именно Индонезия е била сред първите държави на планетата, която е започнала да прилага биткойн при покупко-продажбата на недвижимости.

 2. Дубай (Обединени арабски емирства)

Публикувано във факти.бг: САЩ не са единствената държава, която оцени предимствата на биткойн в сферата на недвижимите имоти. Компанията Knox Group, наскоро обяви началото на проект, който ще включва жилищна и офисна част, на стойност 325 млн. USD. Купувачите могат да купят апартаменти в жилищната част с виртуална валута. Началната цена на студията е 33 биткойна, на 1-стайните – 54 биткойна, което е около 250 000 USD. Част от апартаментите вече са купени, а други резервирани.

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (3)

Jerry Nicholas Ное 5, 2017  

Имате ли дълг и имате нужда от пари? TURK HACK TEAM може да ви помогне да излезете от дълга и да ви направи дори богат, когато направите поръчка за HACK ATM CARD, която можете да използвате, за да изтеглите огромно количество пари от банкомат машина предвиден МЕСЕЧЕН ОГРАНИЧЕН ГРАНИК ИЛИ можем да ви помогнем да се впуснете в богатство с нулев риск от своя край, като навлезете в банковата си сметка само с основните банкови данни и да увеличите сумата. Ние сме професионалният хакерски екип, който ни помага да имаме свидетелства от многобройните ни клиенти в целия свят. Info.turkhackteam@gmail.com

Jerry Nicholas Ное 5, 2017  

Златна възможност да забогатеете от екипа на Турк хак можете да направите поръчка за карта за банкомат и да изтеглите пари от банкомат на посочения месечен лимит за изтегляне за срок от 8 месеца или можете да кандидатствате за хакерство и усъвършенстване на сумата в банката си това е просто. Ако се интересувате от контакт. Info.turkhackteam@gmail.com за повече информация

Jerry Nicholas Ное 5, 2017  

Изправена ли пред финансови затруднения поради сегашната икономика и се нуждаете от финансов пробив, направете си услуга и се свържете с нас, че можем да ви помогнем да пробиете пътя си в богатство без риск от своя край, когато се регистрирате за нашето хакерство и усъвършенстване на плана на банковите сметки който можем да ви помогнем да проникнете в банковата си сметка и да надстроите сумата. Можем също така да ви помогнем с празна банкова карта, която може да бъде използвана за изтегляне на пари от банкомат или за плащане на машина за продажба на място, за да се направи поръчка за рана банкомат карта или да се регистрирате за добра хакерство и актуализиране на плана за банкови сметки. Контакт (Info.turkhackteam@gmail.com)

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив