Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Авг 28, 2014

Нова онлайн платформа за търсене на недвижими имоти разпознава местоположението ни и показва резултати, обвързани с него

Софтуерната компания Grind Web Studio представи първата по рода си у нас и втора в цяла Европа онлайн платформа за търсене на имоти, която разпознава местоположението на потребителите и им показва резултати, обвързани с него. Сред другите иновации в услугата е възможност за виртуални разходки в разглежданите недвижими имоти. Платформата вече е внедрена за българската фирма за недвижими имоти FirstEstates и е достъпна на адреса www.first.bg, а от Grind Web Studio започват предлагането на системата на международния пазар.

Проектът обединява в себе си интерактивна географска карта с пълноценен софтуер за управление на взаимоотношенията с клиентите от клас CRM (Customer Relationship Management), оптимизиран за сегмента на недвижимите имоти. Към тях създателите на системата са добавили редица допълнителни функционалности, сред които някои от най-иновативните уеб и мобилни технологии. Така например платформата може да определи автоматично местоположението на потребителя и да му предлага недвижими имоти, обвързани с този фактор.

Друга иновация е възможността потребителят сам да си очертае някаква зона върху географската карта и системата да му предложи резултати само в тази зона. Виртуалните обиколки също са новост за този тип онлайн услуги, позволявайки на посетителите на сайта да разгледат всички помещения на предлагания имот, все едно наистина се разхождат в него. При обаждане в агенцията, клиентът автоматично се сдобива с акаунт в системата и започва да получава предложения според специфичните параметри и местоположение, които го интересуват. Платформата е изцяло българска разработка, а към нея вече има интерес от чуждестранни компании в сегмента на недвижимите имоти.

Повече за Grind Web Studio

Grind Web Studio е софтуерна компания, фокусирана върху сегментите на мобилните приложения, уеб технологиите и бизнес софтуера. Компанията работи както за клиенти от ранга на Generali, Publicis group, Raffy, BG-Mamma, Blitz.bg, Agrogate media group, Mobile.bg и др., така и по собствени проекти за мобилни приложения, някои от които са добре разпознаваеми в световен мащаб. Екипът на Grind Web Studio е специализиран върху разработката на специфични бизнес уеб решения, които позволяват на неговите клиенти да достигнат по-лесно до своите потребители.

 

Източник: Newbusiness.bg

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив