Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Авг 12, 2013

Коментари: 2

Норвежкият премиер Йенс Столтенберг прекарал един следобед, работейки инкогнито като таксиметров шофьор в Осло. Столтенберг заяви, че искал да чуе какво мислят норвежките избиратели, а такситата били едно от малкото места, където хората споделят истинските си възгледи. По време на смяната си през юни той носел слънчеви очила и униформа на таксиметров шофьор от Осло и разкривал самоличността си, само ако бъдел разпознат от пътниците.

Разговорите му с клиентите били снимани със скрита камера. Видеата, заснети в сътрудничество с рекламна компания, били публикувани на страницата на премиера във "Фейсбук" и били включени във филм, който ще бъде използван в предизборната му кампания през септември.

На някои от пътниците, които се появяват във филма, било казано да чакат таксито, без обаче да узнават кой ще кара, а други били избрани случайно.

Повечето от тях бързо разбирали, че има нещо различно в шофьора им, като един дори заявил: "От този ъгъл наистина приличате на Столтенберг". На нито един от пътниците не се наложило да плати пътуването си.


Източник: www.ekipnews.com

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (2)

Дали българският премиер би направил нещо подбно?

Няма да посмее .

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив