Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Дискусии

Добави коментар

Юли 10, 2012

Коментари: 2

Здравейте колеги, искам да обърна внимаие на факта, че има агенции, които продължават да се побликуват като частни лица, а това е не коректно както спрямо агенциите за недвижими имоти, така и към  директните клиенти. По този начин те петнят не само тяхното име, но и това на всички колеги в бранша. В интернет изобилстват обяви, в които липсват снимки, информация за агенция и други важни "подробности".


Време е да се направи нещо по този въпрос, и за това с радост очаквам да споделите както измамниците вав вашите райони, така и идеи как да се справим с тях.

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (2)

В публикацията си бях посочил конкретни примери с обяви на "Ч.Л.", но са ги изрязали за това с удоволствия бих дал имената на фирмите и брокерите, които не правят разлика между рекламен трик и чиста измама на всеки който го желае.

Александра Сеп 22, 2012  

Здравейте, Жалко, че са ги изрязали примерите с обяви, но с удоволствие потребителите биха прочели кои са некоректните агенции защото на мен лично като потребител/клиент ми писна да ме разиграват и само да плащам сметки за телефон за нереални обяви и разговори.А да не говоря за загубеното време, което в днешно време е доста ценно. Лично аз искам да се оплача от агенция за недвижими имоти Шанс София - ако такава изобщо съществува и от въпросната брокерка г-ца Марина В., която първо не си запази уговореното с мен и се наложи аз да я издирвам и да звъня от чужди телефони за да може въпросната г-ца да вдигне телефона, та даже на края вместо да се извини най-нахално ми затвори. Заради некоректни агенции и коректните страдат и отношението на хората към професията брокер е негативно, затова и клиентите в крайна сметка искат да заобиколят брокерите с цел да не попаднат на измамници. Сигурно има и други некоректни агенции та затова хора най-правилно е вместо да не се обръща внимание на това публично да се обяват кои са те за да има по-малко измами. А ако някой знае за място или асоциация където директно да се оплачем моля да го съобщи. С поздрав

Още публикации

Тагове

колеги

  

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив