Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Апр 29, 2012

Май чука на вратата. Това е месец на мечтите, принцове и принцеси- абитуриенти, буйната им младост и   цветята.... Както и на семейството- не само заради празниците, с които започва, но и защото на 15-и е Международният ден на семейството! Кръстен на римската богиня Мая, старото му славянско име е било тревен- месец, през който пониква тревата, прабългарите го наричали вечем.

     Започва с Деня на трудa-”да живей,живей”!, но аз съм фен на  почивката или модерния  днес „превод“ лаундж . В ирландския календар се нарича Beltane - първият ден от лятото....ееех, мечти и синева безкрайна...

   На 9 май ще имаме шанса да си припомним, че сме европейци. Честваме Деня на Европа, защото на този ден през 1950 е направена първата крачка към създаването на Европейския съюз.

Празници, цветя, Пепеляшки и принцеси... Майско разнообразие от очакване и мечти , които разбиват клишетата и обогатяват душите ни. И за миг ни правят принцеси. Ако намерим Принца, наяве или насън. Както и сили да го задържим и подържаме във вид на принц-семеен мъж.

Елена Иванова

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Тагове

месец

  

деня

  

мечти

  

принцеси

  

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив