Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Юли 2, 2013

Пенсионирана двойка от Сингапур, които искали да живеят в непосредствена близост до тяхното пълнолетно дете, се обърнала към местната архитектурна фирма FARM, за да осъществи това със стил и елегантност. Компанията измислила къща, наречена „Стената“: единен проект, съдържащ две жилища, така че хем да има достатъчно лично пространство, хем да радва с приятни общи елементи като например общ двор и басейн.

„Стената“ се разпростира на общо 1116 кв. м и разполага с основна двуетажна структура (плюс сутерен). Там се намират дневната и спалнята на родителите, както и спалнята на техния наследник. Една по-малка едноетажна конструкция пък крие в себе си възможностите за развлечения.

На приземния етаж на основната сграда има библиотека, вътрешен двор, басейн, кухня, както и стая за гости. В сутерена по-долу има и допълнително помещение, винарска изба и стая за живеене. По-малкият горен етаж има само една спалня, но също така разполага с кабинет, фитнес зала и баня.

Забележително в „Стената“ е нейният зелен покрив. Освен него тя има и няколко градини, пълни с растения и дървета, които са вдъхновени от класическия градински пейзаж в китайски стил. Споделеният двор и басейнът предлагат възможност цялото семейство да се забавлява заедно.

„Стената“ е завършена по-рано тази година.

 

Снимки от уникалната къща вижте на www.1kam1.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив