Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Ное 12, 2012

Коментари: 1

Купуването на къща вече е възможно и в супермаркета. Някои столични хранителни вериги са пуснали специални стени за обяви, където за продажба се предлагат от стари телефони до апартаменти и къщи, показа проверка на „Новинар”.

Таблото в магазините има два раздела – „търся” и „предлагам”. То успешно играе ролята и на миниборса на труда, тъй като през него може да се намери и работа. Сред апетитните съобщения е 4-етажна къща в Иваняне до София с двор и гараж. Таблото със съобщения в магазина може да ви насочи и към двустаен апартамент в центъра на София или парцел от 600 кв. м на бул. „Борис III”. Продава се и сноуборд за 130 лв.

Има и оферта за френско двигателно масло. Посочено е, че гъстотата му е 15 W40 и е закупено през 2011 г., като тубата струва 43 лв. Същият човек продава и GSM втора ръка. Обяснил е, че телефонът е „тип мида”, дава го за 35 лв. с кутията. Батерии и слушалки също фигурират в листата на офертите. Предлагат се също и автокурсове, които може да се плащат разсрочено.

Рекламират се и различни домакински и хамалски услуги. Една от обявите е за „превоз до 2 тона с бус (включено и товаро-разтоварителните дейности) – цената е по договаряне". Обяснено е обаче, че тя се определя от вида на пратката, нейния обем и начина й на захващане. „Търся работа като касиер или продавач-консултант в магазин” е често срещана заявка. Учители по английски език също предлагат услугите си. Има хора, които искат да чистят домове.

„ВиК и електроуслуги по домовете – издава фактура” е друго интересно предложение. Закъсал студент пък е написал, че плаща на инженер за изработка на чертежи за изпити в Техническия университет.

Асен от „Надежда” 5 сподели пред „Новинар”, че стената в магазина е помогнала на семейството му. „С жена ми сме пенсионери и парите не ни стигат. Докарахме си допълнителни доходи през обява тук, която пусна съпругата ми Цецка. Тя написа, че може да чисти входове и сега се грижи за хигиената на три входа в съседния ни блок”, разказа Асен.

 

Източник: www.novinar.bg

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

В белите държави има табла с обяви от 500 години ... Такива табла има и в заведения, църкви, общини и други места, където има много хора ... 2012 година

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив