Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Окт 15, 2021

Лаконична завеса за баня, свещи и дифузери, тапети – опитайте се, да добавите тези детайли към интериора и ще получите красива и стилна декорация за баня.

Ако бюджетът ви за обзавеждане за баня е ограничен и не искате да се отразява в интериора, опитайте да използвате няколко съвета от списъка по-долу. Пространството ще „играе“ във ваша полза:

Тапет

Тапетът прави по-оживена и уютна стая от утилитарната баня. В същото време дори не е нужно да избирате най-бюджетния тапет, за да спестите. Не е необходимо да се залепва на всички стени в мократа зона. Стената около ваната или душа трябва да бъде облицована с плочки. Над мивката може също да направите малък екран от плочки или да разширите плота, върху който мивката е монтирана, към стената. В останалото пространство може да бъде залепено с красиви тапети с щампа, 1-2 ролки няма да струват много и определено ще са по-малко от плочката и работата на занаятчиите с нея. Изберете тапет с животински щампи, растителни и флорални щампи, тропици, геометрия.

Красив дозатор за продукти

Малките неща имат голямо значение в интериора. Ето, защо не е добра идея да лишавайте от тях интериора. Дозаторите с течен сапун са дребни и не заемащи много място. Може да изберете хубав съд за крем за ръце или крем за тяло. В същото време подобни аксесоари изобщо не са скъпи, а красивите неща са лесни за намиране в магазините за масовия пазар.

Поставки за баня

Чистотата и подредеността винаги са били красиви. За всички туби с шампоани, кърпи и почистващи препарати, които добавят визуално претъпканост към интериора, може да изберете подходящи кутии, етажерки, закачалки или поставки. Помислете за мястото за съхранение, така че да скриете всички аксесоари. Понякога красивата кошница или кутия е достатъчна, за да се побере под тоалетна с мивка.

Голямо огледало

Огледалата са добре известен начин за визуално добавяне на стойност към интериора. В същото време те са актуални, както за просторни бани, така и за малките. Последните могат да ги направят визуално по-скъп интериора и по-добре стилизиран декора. Изберете пропорционално с размера на банята и се съсредоточете, върху рамката. Така, например може да се спрете на лъскав метал, подчертаващ останалите аксесоари.

Лаконичната завеса за душ

Пластмасовите завеси, струват стотинки и изглеждат еднакво. И все пак, да не забравяме, че има и по-скъпи опции, които по право ще продължат да ви служат вярно по-дълго време. При това и ще изглеждат по-добре. Завесата наистина е важен детайл в интериора на банята.

Дифузери и ароматизирани свещи

Добавете лукс в спа стил към своята баня. Дифузерите и ароматните свещи ще ви помогнат в това отношение. Тях може да поставите отстрани на ваната, до мивката, по рафтовете. Сега има много възможности за свещи в красиви буркани, които изглеждат скъпи и струват малко. По този начин ще добавите приятен аромат в стаята и дори ще замените ароматизатора с обичайния мирис на химикали.

В заключение:

Създавайки интериора на апартамента си, всеки собственик се стреми да направи всяка част от него възможно най-удобна и привлекателна. Така, по право най-красивите бани се създават от правилната комбинация, между три основни фактора: правилният избор на всеки детайл; декорации и материали и добре обмислено планиране.

 

Всеки от тези компоненти има свое влияние, върху дизайна на банята. И така, какви опции да изберете за себе си и своята баня, зависи изцяло от вас? Може да е трудно да се разбере разнообразието от оферти на производителите. И все пак, за да е оптимална, комбинацията от компоненти трябва да се спазват определените правила и най-вече да се придържате към собствения си вкус!

Източник: www.jenskisviat.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив