Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Анализи

Добави коментар

Дек 15, 2011

Коментари: 2

 

Здравейте на всички, които се интересувате от недвижими имоти.

Имам удоволствието да поставя на дневен ред един интересен въпрос. Какво ще се случи с цените(пазара) на недвижими имоти след 3 години т.е. през 2015г. Смятаме да запазим коментарите и да проверим кой е прогнозирал най-добре.

Ето и мнението на консултанти в нашата агенция:  За европейския пазар очакваме още по-голямо понижаване на ценовите нива, поради задълбочаването на икономическата криза на стария континент. Това обаче ще доведе до сключване на по-голям брой сделки с недвижими имоти, поради стабилността на инвестицията в дългосрочен план, и възможността от тях да се генерира доход  до момента на продажбата.

За пазара в Америка очакваме стабилизация и увеличаване на броя сделки за отдаване под наем. Това е в резултат на високата задлъжнялост на населението към банковата система. Логичен съвет - до 2014,2015г спестявайте! През тези 2 години купувайте! Увеличение на капитала си очаквайте да реализирате през 2017, 2018г.


Поздрави и весели празници от екипа на “SPI” Ltd

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (2)

Здравей Емилия, напълно съм съгласен с теб. Точно затова нашата компания се насочи към инвестиционни имоти в Лас Вегас САЩ. Ниски цени и високи наеми - перфектна комбинация за инвестиции, които ти се възвръщат след 5-7 години. С пожелание за весели коледни празници.

Съгласна съм с прогнозата на колежката.

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив