Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Статии

Добави коментар

Апр 4, 2012

Определено и несъмнено. Ежедневно ни вълнува качеството на стоките, които купуваме. Има стандартизирани  системи за управление на качеството, по които работят или към които икономическите субекти в България вероятно се стремят. Такива са   ISO 9000,  9001, 9004, 14001, 22000 и още куп съкращения.. Въведоха и стандарт за висшето образование, класации на университетите, в интернет можете да намерите рейтинг за „качеството” на учителите, дадени от техните ученици. Искаме (или мечтаем за) качество на здравеопазването и образованието, предпочитаме за партньор „качествен” човек, тоест човек с ценни качества.....Искаме качествени и грамотни политици да ни управляват, да вземат дългосрочно обмислени решения (не тип гьол за няколко милиарда евро!) в името на по-доброто качество на живот тук и сега. Е,  скоро отново ще оценяваме качеството им , ако има какво да се оценява... Високото качеството се свързва с ( или гарантира)  удовлетвореност и щастие.

    Темата за качеството е ежедневна,  злободневна и не излиза от мода.  За качеството сме готови да плащаме. Да губим време в търсене и проверка, да спорим, да чакаме намаление.

 За това как стои въпроса с качеството на строителството и недвижимите имоти предлагам да се доверим на професионалистите от ceb.bg.

Елена Василева-Иванова 

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив