Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Юни 21, 2012

Правителството  прехвърли на Община Пловдив собствеността върху сградата с Христос с разперени ръце, станала известна в публичното пространство като хотела на Ванко 1. Мотивът, по информация от пресцентъра на областната управа в Пловдив е - за да подпомогне развитието на местните дейности и по-доброто стопанисване.


Седеметажната сграда, строена за хотел срещу военните блокове на на ул. 6-ти септември №274 под тепетата, миналата година беше предоставена на областния управител. Това стана възможно след като бъгарският съд я отне от фамилията на рапъра по Закона за отнемане на имущество, придобито по престъпен начин. F2F TV припомня, че бащата на Ванко 1 – Петър Главчев – изтърпя присъда за трафик на жена по делото, заведено и срещу сина му и племенника.


Областният управител обаче настоял да се предприеме процедура за прехвърляне правото на собственост от държавна в общинска, тъй като Община Пловдив разполагала с по-голям ресурс за опазване, поддържане и използване по – най-добрия начин, а и имала голяма нужда от сграден фонд, съобщиха още от пресцентъра. След окомплектоване на преписката и положително становище от областният управител,  на 21 април тази година преписката за имота е била изпратена до министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. 


Мълвата говори, че в сградата с Христос ще се настани администрацията на Район Източен. Остава неясно кой ще се настани в кабинета на рапъра, в който има цяла стена с откъси от негови песни, някои от които – както може да се предположи – нецензурни...

 

www.f2ftv.net

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив