Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Анализи

Добави коментар

Окт 29, 2013

Коментари: 1

Новини

Студентите знаят, че ще напуснат България и искат докато са тук да променят управлението на страната, където ще останат родителите им. 

ДА, родителите им не успяха да цивилизоват България и ще платят за страха си като гледат децата и внуците си само по Skype.
Децата ни окупираха СУ след предателството наречено Мораториум за забрана на европейци да купуват земя. Те няма да могат да спят спокойно в чужбина ако оставят родителите си на милостта на популисти, които помагат на хиляди мюсюлмани да нахлуят в България няколко месеца преди да изтече забраната европейци да купуват българска земя.
 

Окупацията на ректората на Софийския университет продължава и днес, 26 октомври
 Окупация на ректората на Софийския университет | Фотограф: Анелия Николова

Защо Скандалът с мораториума за забрана на европейци да купуват земя даде старт на окупация на университети ?
Младите българи разбраха, че качеството на живот зависи от тях самите, а не от партиите  майки. Ако искат да живеят като бели хора трябва да напуснат родината. Тук популистите ще изземват доходите им и ще ги дават на неуки хора, които ще се размножават на всеки 12-15 години.
Бежанците са тук за да държат далече от земите ни европейците.

Вече на всеки разумен българин е ясно, че днешните политици - популисти похарчиха милиони за АЕЦ Белене, вместо да построят висока и здрава стена, която да ни пази от хора с различна ценностна система. Бежанците са тук за да плашат европейците така, както циганите плашат цивилизованите хора.

Децата ни разбират, че след няколко години, когато завършат образованието си и заминат в Европа тук ще има Х0 000 мюсюлмани от Северна Африка и Близкия Изток, които ще обработват български земи. Арабите ще бъдат поканени от фирмите, които са закупили земеделски земи и ще живеят законно в България. Произведената храна ще бъде изнасяна и ще служи за храна в Бежанските лагери м чужбина. Земевладелците няма да плащат данъци в България, няма да осигуряват работниците си и българите ще плащат и за циганите, и за арабите. Децата на земеделските работници – араби ще учат безплатно в България и ще заминат да работят и да плащат данъци в чужбина.
Това е причината популистите да мълчат, че фирми са купили повече от 1 000 000 000 декара българска земеделска земя. Никой не знае колко Х00 000 декара земеделска земя се управляват с Генерално пълномощно. Стотиците хиляди декари земеделска земя „закупени” с Генерално пълномощно не влизат в статистиката и остават скрити от анализаторите.

Популистите са преценили, че колкото по-бедни са българите, толкова по-лесно ще се управлява територията. Неуките българи мечтаят за европейски помощи и пенсии, с които и те да поживеят с манекенки. Лесно се управляват хора, които разбират, че единственият им шанс за размножение е да ограбват труда на работещите.
Популизмът е сигнал, който призовава неуките хора към бой на живот и смърт. Популизмът е опасен не защо облъчва неуките хора с лъжливи обещания, а защото отвращава младите хора и ги гони от родината.
Студентите са последната надежда на работещите българи.
Ако и те се уплашат и се провалят това ще е краят и на Тази, и на Другата България…

 

Афганистанци, алжирци, палестинци, кюрди, сирийци или други араби ще купят подобни къщи и зад високите огради ще живеят стотици мюсюлмани, които ще отглеждат храни на земя, купена от спонсорирани от водачите им фирми...
Тези групи ще избират подходящи масиви с достатъчно вода, ветрогенератори ще задоволяват нуждите им от ток, слънчеви батерии ще отопляват жилищата на лидерите...


ЗАЩО разрешаваме на групи от Северна Африка и близкия Изток да купуват българска земя, а не разрешаваме на европейци- християни ?
 

Снимки и коментари: Владимир Йосифов, BriagNews

 

Владимир Йосифов
 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

Студентите искат Оставка на всички популисти.

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив