Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Дискусии

Добави коментар

Фев 3, 2012

Коментари: 1

Пресконеференция заИмотите 2012РЕЗЮМЕ


на лекция
„Печеливш подход при операции с недвижима собственост“

от предстоящия ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР ДИСКУСИЯ   

"Имотите 2012 - НЕЩАТА ЗА КОИТО НЕ СЕ ГОВОРИ" - I част 


Мисията на ceb.bg е да извадим "на светло" не имоти, а брокерите за недвижими имоти, които са добрите професионалисти и хората, ползващи тези услуги да попаднат на добронамерен специалист, завоювал свой ранг с компетентни отговори и съвети в областта на недвижимите имоти, както е и в поговорката: "Всеки камък си тежи на мястото".

На семинарът „Имотите 2012 “ ще си зададем един основен въпрос: „Има ли механизми за анализиране и контрол на качеството на брокерските услуги, както и информация за взимане на решение за сключване на сделка с имоти?“

Първата част на този въпрос („контрол на качеството на брокерските услуги“) е в компетенцията на Ceb.bg, с която цел сайтът бе създаден.

За да вземем решение за сключване на сделка с имот, трябва да сме добре информирани за тенденциите на пазара, отражението на кризата върху цените и прогнозите за близките 6 години. В предстоящия семинар желая да ви предоставя ценна информация имено в тази сфера, която се базира на собствено проучване обхващащо един период от 12 години назад.

В предстоящия семинар ще бъдат обхванати няколко теми:

1. Какви са тенденциите в цените на недвижимите имоти през 2012 г? Ще разгледаме няколко фактора от които цените зависят: средни цени на наемите, средна работна заплата, брутен вътрешен продукт на глава от населението. Също ще бъде анализирано влиянието на инфлацията върху цените.

2. Ще бъде направена прогноза за цените през следващите 6 години.

3. Важен дискусионен въпрос ще бъде „Как да отдаваме под наем в криза и в стабилен пазар?“

4. Другият важен въпрос, който всеки би трябвало да си зададе е “Кога е време да купуваме и кога е време да продаваме имот?“ Ще бъдат разгледани 3 причини поради които се купува имот и кога е подходящо да се купува. Тук ще бъде изнесена статистическа информация, която ще бъде анализирана по отношение на трите причини: смяна на имота с друг, инвестиция на пари, печалба от сделка. Ще бъдат направени прогнози за това, как да се извлече максимална печалба през 2012 с поглед към бъдещето на пазара.

Лекцията ще завърши с извода, че инвестицията в недвижими имоти си заслужава, АКО взетите от вас решения са направени въз основа на добре информиран избор! В следващите ни семинари ще бъде разгледано как се взима решение за покупка на имот, без да се допуска влиянието на емоциите върху избора.

Амброзио Лазов
Собственик и създател на портала ceb.bg

Вижте още за другите теми в семинара.

Заяви участие в семинара!

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

вижте видеото на телевизия Канал 3: http://kanal3.bg/?v=6910

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив