Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Мар 16, 2012

    Спортът е важна част от ежедневието на всеки човек. Той ни възпитава на дисциплина и самоконтрол. Изгражда характера и навиците, които са изключително важни качества за реализация в живота. Здрав дух в здраво тяло, всичко това е постижимо и в домашни условия.

    Създаване на любима стая за тренировки е лесно и достъпно удоволствие, за което не се изискват  прекалено много средства. Необходимо е само закупуването на определен брой уреди, за да се поддържате във форма. С осъществяването на тази идея ще спестите доста от свободното си време, ще ограничите разходите за фитнес и персонален треньор.

     Дайте път на въображението и помислете за собственото си здраве и тегло! Създайте си уникален дизайн, отговарящ на собствените ви предпочитания, вдъхновяващ интериор. По този начин обстановката в дома ви ще бъде много по-различна от обичайната. Домашната атмосферата и спокойствието, което сте си създали предразполага към постигане на по-добри резултати. Ефектът ще бъде налице, ако сте постоянни и последователни.

      Към вашето здравословно хоби можете да привлечете цялото семейство, дори и приятели. Това ще бъде вашето време за срещи в една наистина нова и уютна среда. Сега лидерът във фитнес-услугите ще сте самите вие, без никакви ограничения бихте могли да поддържате тонуса си и атакувате натрупаните калории. Изберете правилната посока в начина на живот, която ще ви помогне успешно да се преборите със стреса, натрупаното напрежение и наднормено тегло!

       Шокиращите суми ще останат в миналото, ще се убедите в ефективността на вложените средства. Философията на източните дълголетници гласи, че навреме положените усилия, несъмнено остават отпечатък в бъдеще.

Автор: Янка Спасова

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Тагове

   

  

средства

  

поддържате

  

време

  

тегло

  

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив