Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Блогове

Добави коментар

Мар 17, 2012

Снимка: www.dnevnik.bg

Искате ли офис в лукс офис сграда в сърцето на София ?
Топ Център на европейска столица | ул. Алабин, София |
Фотография: Владимир Йосифов, БРЯГ ИМОТИ

www.dnevnik.bg
- - -
Коментар 31:
В парламента има няколко представители на партията СДС. СДС остави реституция да стане мръсна дума и беше наказана. Десните партии, нароили се от СДС, мълчаха и с реститутите се подиграват по реклами в Нациоланите медии. Трябва да признаем, че БСП има отлично обучени медиини експерти и могат да формират Народ, но мнение !

Минаха 20 години и вече никой не помни, че реституцията е връщане на ЗАГРАБЕНИ имоти. Имоти, които са използвани от Нацията 50 години, без да се инвестира и лев в тях. СДС трябваше да се пребори срещу участие в Кръглата маса и избор на Президент Държавата да учреди Фонд за справедливост и с набраните пари да се правят ремонти на фасади по Красива България .

Малко хора знаят, че наемите от първите години след връщането на имотите отиват за връщане на заеми за тежки дела, подкупи, основни ремонти, покупка на жилище, защото истината е, че голяма част от реститутите бяха ограбени и оставени и без дом. След това похарчиха наемите за добро образование и здравеопазване и да пътуват. Не забравяйте, на реститутите и семействата им не се разрешаваше да пътуват в чужбина !

За 20 години нито една телевизия не събра смелост да показва историята и проблемите на тези хора .

Българската държава харчи милиони от данъците на реститутите за облагородяване на села и махали, помощи за царски и баронски родове на роми, а няма Програма за справедливост, както има Красива България. България е мащеха и за хората, които успяха да си върнат заграбената собственост, и за хората, които нямаха пари, връзки, партиина книжка, късмет или друга причина и не можаха да си върнат заграбените имоти.

Родна стряха ... Вижте Родната стряха на Иван Иванов, най-обичаният кмет на София. Защо Красива България не ремонтира домът на този честен човек ? В България липсва СПРАВЕДЛИВОСТ!!!
---
До коментар [#35] от "омбре":

webcache.googleusercontent.com


Национализация се извършва от нацистите и от нашите. Реституция и ОБЕЗЩЕТЕНИЕ извършват Съюзниците, тоест държавите, където бягат можещите и знаещи българи.

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив