Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Дискусии

Добави коментар

Юни 17, 2011

Коментари: 2

   Здравейте приятели от сайта ceb.bg,

интересува ме дали момента е изгоден за инвестиране в недвижими имоти? Не става въпрос за закупуване на жилище за лично ползване, а за придобиване с изцяло инвестиционна цел. Въпросът ми е свързан конкретно със софийския пазар на недвижими имоти. Интересуват ме и препоръки за конкретнат инвестиционна стратегия. Дали е по-добре да се закупи жилище и то да се отдавa под наем на наематели, които да живеят там или е по подходящо да се отдаде на фирма за офис? Има ли квартали, в които е по-подходящо да се закупи подобно жилище и кои са те? Моля ако имате данни да посочите и за колко време се възвръщат вложените средства. Ще съм Ви  благодарен ако ми дадете конкретни и аналитично обосновани отговори!

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (2)

Здравейте,има една величина която може да ви покаже покаже дали даден недвижим имот е подходящ за инвестиция или не. На български се нарича норма на възвращаемост, на английски е Yield.Най-общо или за груби сметки това е съотношението на чистия приход от един недвижим имот към неговата цена изразено в проценти.Ако това число е подходящо за да инвестирате парите си тогава го направете.Трябва да се отчете и още един фактор- движението на продажните цени.Ако има нужда от по-подробна информация свържете се с нас. Поздрави Екипът на "SPI"Ltd.

Стефи Стоева Фев 29, 2012  

Когато купувате имот е нужно да сте убеден ,че това е точният момент.Ако си задавате този въпрос - да това е точният момент.Купувайте!Сега цените са много по-ниски от преди няколко години,когато беше бума на високите цени за недвижимите имоти.Дали ще закупите жилище за живеене или офис и в двата случая ще бъде добра инвестиция.Предпочитани за живеене са южните квартали ,където има добри предложения ново строителство.За офис-центъра и главните булеварди,но има и добри бизнес имоти и в някои по-крайни квартали.Възвръщане на средствата е конкретно според имота и може да се направи прогноза за конкретен имот.

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив