Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Блогове

Добави коментар

Яну 25, 2012

Уважаеми господа,

искам да изкажа своето голямо удовлетворение от участието ми в този сайт, в който попаднах най-случайно след многогодишно ровене в Интернет по имотни въпроси, след взаимоотношения с адвокати извън София, далече, бавно , трудно, скъпо....на моменти техните мнения бяха далече от логиката, ама като нямаше как да реагирам компетентно, понеже не съм специалист /малко сляпо им вярвах/ .....плащах си и ставаше някак си не както искам развоя на имотното дело..... Толкова много пари , време и средства съм хвърлила, че вече се бях отчаяла..  Макар и не съвсем фатално късно открих сайта по рубриката "задай въпроса си"  и взех че зададох въпрос....

Регистрирах се и започнах най-любителски да чета статии,които ме интересуват , както и да продължавам да задавам въпроси. Изчитах ги "от...до"  и ги прилагах.

Много съм благодарна на всички специалисти,които отговориха, най-много на адв. М.Миткова - тя веднага ми отговаряше , изясняваше ми всичко и оттогава нещата ми се "развързаха", тръгнаха делата по-смело от моя страна. Предимно водя наследствени делби , както и имам наематели,които са некоректни понякога. Ето - сега на 01.02.2012 г. имам дело и постъпих по съвет на адв. Миткова - да се поинтересувам предварително за проект на вещо лице и така и направих.....

Не мога да не изкажа удовлетворението си от своевременното, компетентно, безвъзмездно и абсолютно дружелюбно отношение към въпросите ми, поставени в сайта. Доста пъти си влизам в него и чета за удоволствие сатии, мнения, препрочитам написаното.

Затова и написах това мнение - с най-голямо уважение към модератора, адвокатите, специалистите и всички, които ми отговаряха.

Затова желая здраве на всички тука, успех и спорна работа.

 

Иванова

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив