Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Анализи

Добави коментар

Мар 27, 2013

Коментари: 1

 

Нито една държава-членка на Европейския съюз не е докарала до такова отчайващо положение фирмите в страната си, както България. Такава е позицията на Съюза за малък и среден бизнес. Организацията излезе с пакет от мерки за подобряване на икономическата конюнктура у нас.
 
От организацията настояват за прилагането на Европейския акт за малък и среден бизнес, приет от всички членки през 2008-ма година. Одобрените от Брюксел мерки позволяват финансиране на малките и средни фирми от държавата до 200 хиляди евро.
 
„Мерките са насочени към тези, които в момента обещават благоденствие. Ако те ги припознаят ние сме готови да им ги дадем разяснение и с нужната помощ да бъдат реализирани. И казваме: „Ако вие ги реализирате бедността в България е на път да се намали и да изчезне",” обясни председателят на съюз „Произведено в България” Лукан Луканов.
 
От Съюза предлагат още, разделяне на мегаминистерството на икономиката и енергетиката и създаване на специално ведомство за малкия и средния бизнес. А такса „смет" за фирмите да се изчислява на реалното количество битов отпадък, а не според процент от балансовата и данъчна оценка на фирмите.
 
 
Източник: www.1kam1.com
 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

Какво работят по света хората от малкия бизнес ? ТУРИЗЪМ и УСЛУГИ ! В България няма туризъм, защото хората не ЩАТ да са келнери . Туризмът в България е настаняване и ... В България няма услуги, защото хората не ЩАТ да плащат за услуга . Услугата в България е безплатна ПОМОЩ . Ако политиците не се показват от екрана през 15 минути да обясняват какво е туризъм и услуги НЯМА как да има малък бизнес . Четете Сър Маргарет Тачър и ще разберете горното ...

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив