Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Анализи

Добави коментар

Мар 27, 2013

Коментари: 1

 

Нито една държава-членка на Европейския съюз не е докарала до такова отчайващо положение фирмите в страната си, както България. Такава е позицията на Съюза за малък и среден бизнес. Организацията излезе с пакет от мерки за подобряване на икономическата конюнктура у нас.
 
От организацията настояват за прилагането на Европейския акт за малък и среден бизнес, приет от всички членки през 2008-ма година. Одобрените от Брюксел мерки позволяват финансиране на малките и средни фирми от държавата до 200 хиляди евро.
 
„Мерките са насочени към тези, които в момента обещават благоденствие. Ако те ги припознаят ние сме готови да им ги дадем разяснение и с нужната помощ да бъдат реализирани. И казваме: „Ако вие ги реализирате бедността в България е на път да се намали и да изчезне",” обясни председателят на съюз „Произведено в България” Лукан Луканов.
 
От Съюза предлагат още, разделяне на мегаминистерството на икономиката и енергетиката и създаване на специално ведомство за малкия и средния бизнес. А такса „смет" за фирмите да се изчислява на реалното количество битов отпадък, а не според процент от балансовата и данъчна оценка на фирмите.
 
 
Източник: www.1kam1.com
 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

Какво работят по света хората от малкия бизнес ? ТУРИЗЪМ и УСЛУГИ ! В България няма туризъм, защото хората не ЩАТ да са келнери . Туризмът в България е настаняване и ... В България няма услуги, защото хората не ЩАТ да плащат за услуга . Услугата в България е безплатна ПОМОЩ . Ако политиците не се показват от екрана през 15 минути да обясняват какво е туризъм и услуги НЯМА как да има малък бизнес . Четете Сър Маргарет Тачър и ще разберете горното ...

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив