Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Юли 9, 2012

Дали след попедата на Испания в Европейската купа 2012г. не сте настроени малко на испанска вълна?


Сред богатите в САЩ именно испанския стил е популярен за годината на китайския дракон. Наистина е трудно тази архитектура да бъде точно дефинирана, тъй като тя определено е повлияна от редица социални и културни фактори. В някои части на Калифорния този стил обикновено е наричан Испански колониален мансон.


    В града на ангелите треската за слънчева Испания се пренася в домовете. Приказен ландшафт, прохладни водоскоци, галеща окото зеленина, скрити зад дебели зидани стени, покрити с гипсова мазилка и червени покриви. Гледката осигурява хладен комфорт, спокойствие за семейството и приятни забавления на открито. Тук можете да се насладите на живописна японска градина, колоритна градина в европейски стил, традиционна куполна беседка и разбира се къде без басейн на открито. Един такъв имот може да се превърне в мечта за всеки.
Красивият имот в Испански стил се разполага над 9 200 кв.. жилищна площ. Намира се на една от най-известните улици в Lower Bel Air.
 

Имотът разполага с голямо, светло фоайе, просторни и слънчеви стаи, представителен  хол. Гранд официална трапезария, семейна библиотека, удобен кабинет, огромна кухня обзаведена с всякакви професионални уреди. Шест спални, всички със собствена баня, включително луксозен апартамент с камина, собствен кът за ядене и отделен офис, двойна баня и дрешник. В дома се включват и местя за развлечение, игрална зала, басейн спа център.     

       

Положение: Bel Air, Los Angeles, CA
Размери: 9,289 квадратни метра, 6 спални, 10 бани
Цена: $15,900,000

автор: Нина

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив