Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Май 27, 2013

Sofia Airport Center (SAC) спечели отличие от международния конкурс за зелено и устойчиво строителство в Централна и Източна Европа - SEE Green Building Awards. Бизнес комплексът, развиван и управляван от Tishman International, беше отличен като един от най-устойчивите проекти в региона, допринесли за развитието на пазара като цяло. Журито, оценило проектите, включваше 25 утвърдени международни експерти в сферата на строителството, недвижимата собственост и финансите. Церемонията по награждаването се състоя в Букурещ. Конкурсът се организира за осма поредна година от Europaproperty.com - медия, специализирана в сферата на недвижимите имоти.

Sofia Airport Center е единствената бизнес сграда в България, която притежава LEED сертификат. Комплексът беше обявен за сграда на годината за 2012 в категориите „Зелени сгради” и „Обществени сгради с бизнес предназначение” на националния конкурс „Сграда на годината”. Също така Sofia Airport Center спечели престижната награда Prix d’Excellence Awards – България 2013 от Международната федерация по недвижими имоти (FIABCI). Отличието беше присъдено в категория „Офиси”.

Sofia Airport Center се състои от 180 000 кв.м офиси клас А и 28 000 кв.м първокачествени складови и логистични площи. Бизнес паркът се отличава с обширни зелени площи и централно езеро с места за сядане и разходка, разположени на площ от около 5,000 кв.м, които осигуряват приятно място за отмора на служителите. Вътре в офис сграда А2, зимна градина с фонтани и места за сядане, осигурява приятна атмосфера и през по-студените месеци на годината.

 

Източник: www.economynews.bg

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив