Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Статии

Добави коментар

Сеп 19, 2013

Екипът на Ceb.bg изпрати подобаващо лятото на 2013 г., благодарение на собственика и основател на сайта Боби Йорданов. Той организира и ни изненада с една незабравима екскурзия до курортното селище Аспровалта в слънчева Гърция. Прекараното време там използвахме, за да си починем, да се сбогуваме с отминаващото лято, както и да обсъдим нови и интересни идеи за развитието на Ceb.bg.

 

Егейско море бързо потапя своите посетители в духа на типичната гръцка атмосфера. Омайни снежно-бели къщички, надвиснали над синьото море, красиви плажове, палми, маслинови дръвчета, традиционни ястия, сърдечни хора и топло септемврийско слънце. С това ни посрещна и очарова китното беломорско селце.

 

На връщане пък посетихме Солун и неговите забележителности. Разходихме се покрай символа на града – Бялата кула, която в миналото е била известна като Червената (или Кървавата) кула заради масовите кланета, извършвани в нея по време на османската власт. Обиколихме и традиционния солунски пазар, който предлага богата палитра от най-различни стоки.

 

Разбира се, не пропуснахме да проверим как вървят цените на имотите в южната ни съседка. Изводът от видените офертни цени е, че те са почти същите като в България. Статистиката сочи, че цените на имотите в Гърция продължават да падат. Цените на по-старите имоти пък се понижават още по-бързо, тъй като продавачите им бързат да получат свежи пари.

 

А дали е изгодно да се инвестира в страна, чиято икономика разчита основно на туризма, всеки сам може да прецени. Това, което ние видяхме е, че дори в края на летния сезон, туристи не липсват. Необятните гръцки плажове са подходящ избор за всички, които обичат спокойствието и искат да получат качествена почивка на достъпна цена.

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Тагове

гърция

  

време

  

море

  

плажове

  

кула

  

цените

  

имотите

  

получат

  

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив