Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Яну 31, 2013

259 вещи и активи на стойност 4,897 млн. лв. продава чрез новия онлайн портал за продажби Националната агенция за приходите.

В електронния портал на агенцията могат да се купят апартаменти, леки коли, товарни превозни средства, парцели, магазини и дори бензиностанция, на цени, по-ниски от пазарните. Вещите са на длъжници на НАП или конфискувани и отнети в полза на държавата активи.

В новия електронен магазин на НАП може да се търси по ключова дума, цена, населено място, категория на вещта, номер на търга и други критерии. Това значително улеснява клиентите на НАП при търсенето на желаните от тях активи, обясняват от приходната агенция.

Освен това желаещите да участват в търговете вече могат да платят депозита си за участие онлайн. Всеки, който проявява интерес да купи имот от НАП, трябва да знае, че за да се включи в наддаването трябва да преведе депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена.

Списъкът с вещите, които НАП продава, се актуализира всеки ден. В момента най-голям е броят на обявите за продажба на недвижими имоти в цялата страна и на тези за леки и товарни автомобили. На сайта на НАП могат да се видят обяви за продажба на атрактивни коли със стартова цена от под 1000 лв., както и на камиони с начална цена от 5 000 лв. В електронния магазин на приходната агенция се продава дори медицинска техника, отпадъци от цветни и черни метали, самосвал, трактори, багери и др.

Пълните текстове на обявите за продажба на имоти в Банско, Ахтопол, колекционерски ретро автомобили - Додж Флуид Драйф, Пакард Ултраматик, както и други, могат да се видят на интернет страницата на НАП на www.nap.bg.

 

Източник: www.darikfinance.bg

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив