Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Авг 30, 2013

Продължават реконструкциите на столичните пазари. В четвъртък от общината инспектираха обновяването на базар „Гоце Делчев”. Необходимостта от ремонт е продиктувана от влошеното общо състояние на съоръженията. Реконструкцията ще бъде завършена през септември.

Близо 200 000 лева ще струва реконструкцията на столичния базар „Гоце Делчев”. Тя се финансира със собствени средства на „Пазари ЮГ” ЕАД.  Очаква се да бъде завършена до средата на септември. Ремонтът се прави заради лошото състояние на съществуващата инфраструктура, както и заради необходимостта от обособяване и защита на терена с масивна ограда.  

Общата площ на обекта е 348 кв.м. Предстои доизграждането на ВиК и електрическа инсталации.  В момента текат и ремонтите на пазар „Димитър Петков” и Женския пазар. Заместник–кметът по финанси Дончо Барбалов е доволен, че пазарите успяват сами да финансират ремонтните дейности

През следващата година ще има ремонт и на пазар "Иван Вазов". За догодина е предвидена и реконструкция на пазар „Красно село”. С европейски средства ще бъде извършени ремонта на пазара за птици в „Подуене” и възстановяването на пазар „Връбница”.


Източник: Ekipnews.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив