Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Авг 27, 2013

Първото класиране за 180 места в новите детски ясли „Приказка” в пловдивския район „Тракия” се обявява на 28 август.
 
Общината започна строителството на обекта през ноември миналата година. Само девет месеца по-късно облекчаваме един голям проблем за жителите на „Тракия” и вече записваме децата, подчерта кметът на Пловдив инж. Иван Тотев.
 
През септември пък се обявява класирането за разкритите нови места в ОДЗ „Космонавт” в район „Северен” и в новата ЦДГ „Котаракът в чизми” в район „Южен”. Почти по същото време се очаква класирането и в Общностния център в квартал „Изгрев”.

Завършена е реконструкцията на ЦДГ „Мир” в район „Западен”, наложена поради пропадане на сградата. От 1 септември двете групи, които поради ремонта бяха затворени, влизат и градината започва да функционира с пълен капацитет. Подготвят се документите по процедурата за строителство на съвсем нова детска градина „Мир”.
 
Междувременно кметът подписа и последните договори за енергйно ефективни мерки по фонд „Козлодуй”, които ще бъдат приложени в районите „Южен” и „Западен”. През последните близо 20 години това е най-големият проект, засягащ социалната инфраструктура. Само в една бюджетна година безвъзмездно – със средства от европейските фондове, се извършва рекорден по мащабите си ремонт на 28 детски градини, ясли и училища.


Източник: 1kam1.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив