Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Май 22, 2014

Регистрирайте се за ФОРУМА ФИНАНСИРАНЕ НА БИЗНЕСАсега - остават само 6дни!

На 27ми май 2014 г. в София Хотел Балкан (Шератон), зала Сердика,  ще се проведе второто издание на форума ФИНАНСИРАНЕ НА БИЗНЕСА.

Форумът се организира от MoitePari.bg и е мястото, на което Вие – предприемачи, финансови мениджъри, счетоводители, представители на малки и средни предприятия, ще намерите своето успешно решение за финансиране. Участието във форума е БЕЗПЛАТНО. Изисква се предварителна регистрация, която можете да направите тук: http://bit.ly/1h37Gbc

*Местата са ограничени.

Участниците в програматаса водещи финансови експерти от банкови и небанкови институции, с доказани традиции и възможности за кредитирането на МСП. Сред тях са представители на Българската банка за развитие, Сосиете Женерал Експресбанк, Банка ДСК, Българската асоциация на консултантите по Европейски програми (БАКЕП), Empower Capital Advisors, SOGELEASE, DS-Concept Factoring и други.

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА ТУК.

В панела за банковото финансиране от 10:05 ч., ще се представят новите банкови програми, включително и тези, които са подкрепени с Европейски средства. В началото на презентациите ще се изложат проблемите във финансирането на бизнеса и настоящото му състояние като резултати от онлайн проучване на MoitePari.bg. Ако все още не сте се включили в анкетата за финансиране на МСП – направете го сега от тук! Решенията, въпроси и отговори ще се търсят в дискусионния панел от 11:30 ч., след презентациите.

Програмата продължава в 14 ч. с презентации и информационни дискусии за дяловото финансиране, факторинг и лизинг. От партньорите ни – водещите компании за небанково финансиране и бизнес консултанти, ще се информирате за възможностите и предимствата на небанковото финансиране.

В панела за Европейските програми, лично представители на БАКЕП, ще ви представят основните моменти в ОП Иновации и конкурентоспособност 2014-2020. За земеделските производители специално сме подготвили презентация за фондовете от Емил Дърев, член на УС на Българската асоциация на консултантите по Европейски програми (БАКЕП) и на Росен Петров, консултант за бизнес кредитиране на земеделски производители от Кредитланд. В дискусионната част ще се включат и банкови представители.

 РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНО УЧАСТИЕ!

Ще Ви очакваме!

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив