Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Юни 21, 2014

Българският червен кръст активира краткия номер 1466 към всички мобилни оператори за набиране на финансови средства чрез изпращане на благотворителни SMS-и на цена 1 лев в полза на пострадалите от наводненията в страната.

БЧК откри и специална банкова сметка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД BG64UNCR76301078660913 UNCRBGSF (За пострадалите от наводненията в страната).

Желаещите могат да подкрепят кампанията и чрез on-line дарения на сайта на организацията през Epay ПОСТРАДАЛИ ПРИ БЕДСТВИЯ, АВАРИИ И КАТАСТРОФИ / VICTIMS OF DISASTERS AND CRISES с дебитна/кредитна карта Пострадали при бедствия, аварии и катастрофи.

Червенокръстките екипи вече предоставят на пострадалите във Варна питейна вода, подкрепителни напитки, храна и артикули от първа необходимост от бедствения си резерв. Екип от психолози ще помага на пострадалите да преодолеят стреса, каза директорът на БЧК - Варна, Милена Сиракова.

Шефът на БЧК Христо Григоров съобщи пред БНТ, че организацията разполага с обучени кучета за издирване на хора.

Бедствените складове са отворени и има готовност на нуждаещите се да се предоставят одеяла, походни легла, спално бельо, възглавници и други материали от първа необходимост.

БЧК поддържа непрекъсната връзка с Националния кризисен щаб и с кризисните щабове по места.

Всеки, който иска да помогне на пострадалите жители на Варна след бедствието, може да изпрати sms с текст DMS VARNA на номер 17 777.
Цената на едно съобщение е 1 лв.


Източник: EkipNews.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив