Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Ное 20, 2013

Строители от Дубай и италиански специалисти в журито на VIP Property Awards 2013

Новото строителство в морските ни курорти се оказа водещо в номинациите за луксозното строителство и дизайн от предстоящата церемония за наградите VIP Property Awards 2013. Тя ще се състои на 2 декември т.г. в хотел Кемпински - София.

Сред номинираните е луксозният комплекс Long Beach Resort & SPA Шкорпиловци, който се намира до един от най-красивите плажове на черноморския бряг и биорезервата „Камчийски пясъци“. Комплексът се състои от 9 дизайнерски сгради с общо 260 апартамента с общо РЗП 22 000 м2, разположени върху 14 440 м2. За всеки апартамент освен паркомясто, има и прекрасна морска гледка. Друг номиниран луксозен комплекс е „Галеон“, който се намира в Слънчев бряг, само на 30 метра от плажа.

С рекордните 4 номинации е морският комплекс "Вила Рома", изграден в курортния град Несебър - център на културно наследство на ЮНЕСКО. Комплексът  предлага  красива гледка към Несебърския залив. "Вила Рома" е построена  в  елегантен италиански стил - позволява комфорт и целогодишно пребиваване.  

В журито на конкурса ще бъде и екипът на  една от най-влиятелните компании за луксозно строителство в Дубай и Арабските емирства - Gulf Precast Concrete (Elias Seraphim - CEO/ Owner,  Sami Saab - Factories Operation Director, Imad Mohamad - Factories Manager). Оценки за номинираните ще дадат и специалисти от най-големите компании за постранствен дизайн в Италия, с любезното съдействие  на ИТАЛКЕРАМИК ГРУП  България.

Организатор на церемонията за трета поредна година е ВИП Комюникейшън (http://vipcompr.com/) с любезното съдействие на рекламна агенция Цанови ООД.

 И тази година събитието ще подкрепи и благородна кауза - уникалният проект „Буховският манастир „Света Мария Магдалина“ в многовековното наследство на християнска София“, финансиран от Столична програма „Култура“.

 

Източник: Vipcompr.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив