Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Апр 15, 2013

Коментари: 1

Наскоро разбрахме за тази услуга, предлагана от АЙ БИ БИ ЕС ООД в лицето на Емилиян Кърчев - един от водещите професионалисти в нашия сайт. Затова решихме да споделим с вас и да ви информираме за възможностите на услугата "Термографска диагностика при покупка на жилище".

Чрез нея се установява реалното състояние на продавания имот. Благодарение на Термографската камера, с която фирмата разполага, могат да се открият скритите дефекти или липсата на такива. Обследването е мощен инструмент за корекция на цената на продаваният имот.

Много хора не знаят за тази услуга и този вид техническа възможност и дават хиляди евра за жилище, без да са наясно в какво състояние е имотът, който купуват.

За тази цел ние решихме да информираме и запознаем нашите потребители с новите възможности на Темографската камера FLIR и да оставим избор на хората, които знаят какво искат и търсят като жилище, сами да решат дали да се възползват от нейните възможности.

Сравняваме термографската диагностика преди покупка на жилище с диагностиката, която задължително всеки прави преди да си купи автомобил. Парите, които даваме за автомобил, са доста по-малко в сравнение с тези, които отделяме за жилище и въпреки това винаги проверяваме колата за скрити дефекти.

Скритите дефекти при покупката на жилище могат да бъдат: влага, течове, електрически проблеми, загуба на топлина и др. За повече информация относно услугата, която предлагат АЙ БИ БИ ЕС ООД, влезте и разгледайте сайта им - energyaudit.bg.

Там ще намерите и видеоклип на заснета термографска диагностика, както и един за част от възможностите на тези устройства. Тяхната техника е на професионално ниво.

Ето така изглеждат инфрачервените снимки. Въпреки че не може да се види с просто, това не означава, че не съществува. Всичкото това води до много голям преразход на енергия, която плащаме, а не ползваме.

АЙ БИ БИ ЕС могат да Ви го покажат, стига да го поискате. Коректни са!

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

Браво ! Успех !

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив