Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Юли 15, 2014

Коментари: 1

Изненадващо след градушката в София търсенето на коли втора употреба се е увеличило, а търговците правят все по-големи отстъпки. Това споделиха пред ТВ "Европа", собствениците на автокъщи в Горубляне, където те са най-много. Щетите са за хиляди левове, а поправката на всяка една кола излиза различно според модела на автомобила и щетите. Въпреки това, търсенето се е повишило, заради спада на цените.

Щетите за софиянци след градушката неминуемо засегнаха десетки хиляди граждани. Едни от най-пострадалите са обаче търговците на коли, тъй като при тях нанесените щети са на почти 100 % от всички автомобили втора употреба. Все пак има светлина в тунела и всичко се поправя, споделят собствениците на автокъщи в район "Горубляне", а търсенето расте.

За съжаление почти никои няма застраховка и цялата тежест се поема от търговците, а след градушката услугите на автосервизите са се повишили почти двойно, споделиха те. Все пак, по-предприемчивите собственици на автокъщи са намерили решение на проблема и сами поправят щетите, с машини закупени от чужбина. Така цена за вече ремонтиран автомобил остава непроменена, а за тези с дефекти всеки клиент претендира за отстъпка в цената.

 

Източник: Ekipnews.com

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

Кметството на София изпусна момента за Кампания за закупуване на скутери, мотопеди и велосипеди . Никой ли не се сети да използва момента ? Не им пука ... Негодниците в Общината не правят нищо, което да остане след тях.

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив