Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Дек 13, 2013

Забраната за пушене на закрито остава. Това решиха народните представители. Със 106 гласа против, 76 за и 8 въздържали се депутатите отхвърлиха готвените промени в Закона за здравето, които целяха либерализиране на режима на пушене на закрито. От БСП и ДПС гласуваха по съвест, от "Атака" единодушно гласуваха за падането на забраната, от ГЕРБ също единодушно гласуваха против.

След близо четири часови дебати депутатите не разрешиха пушенето на закрити обществени места, каквито промени в Закона за здравето бяха внесените от "Атака" и БСП .

Със 106 гласа "против" , 76 - "за" и 8 - "въздържали се" депутатите оставиха в сила сега действащия закон, който не позволява тютюнев дим в ресторанти, нощни барове, кафенета и казина.

От ГЕРБ гласуваха единодушно против по-либералния режим на пушене, от "Атака" единно за падането му. Темата разцепи единствено редиците на БСП и ДПС , които гласуваха по съвест. Най-върлият противник за връщането на стария режим на пушене пък се оказа депутатът от ДПС и лекар по образование Тунчер Кърджалиев.

През цялото време на парламентарния дебат депутатите от ГЕРБ носеха стикер срещу цигарите, който раздаваха и на своите колеги.


Източник: Ekipnews.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив