Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Ное 14, 2012

Коментари: 1

Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на правосъдието Диана Ковачева ще представят днес разработения нов информационен сайт към Агенцията по вписванията, който ще подпомага чуждите граждани в процеса на придобиване и управление на недвижими имоти в България.

В представянето ще участва и изпълнителният директор на АП Юлиян Митев. Поканени са и представители на дипломатическия корпус у нас, съобщиха от правителствената информационна служба.

Създаването на интернет страницата ще облекчи значително работата на инвеститорите и ще намали потока от сигнали от тях към чуждестранни посолства в България и наши държавни ведомства.

За разработването на интернет страницата правителството отпусна 30 хил. лева през месец юли 2012 година. Сайтът ще предоставя цялостна информация за чуждите физически и юридически лица за реда и условията за придобиване и управление на недвижими имоти в България, в това число компетентните органи и процедури.

Той ще осигури директно онлайн обслужване на чужденците, както и възможност за препращане на получени сигнали до компетентното ведомство.

 

Източник: www.expert.bg

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

Ще монтирам на сайта си и блоговете си линк към сайта .

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив