Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Май 14, 2014

Второто издание на финансовия форум ФИНАНСИРАНЕ НА БИЗНЕСА, организиран от екипа на финансовия портал www.MoitePari.bg, ще се проведе на 27ми май 2014 г. в София Хотел Балкан (Шератон), гр. София, под мотото – „Решения за успешно финансиране на бизнеса”. Целта на форума е информационно подпомагане на развитието на малките и средни предприятия у нас.

По време на форума предприемачи, изпълнителни директори, финансови мениджъри, финансисти и счетоводители ще имат възможността да се срещнат лично с експерти и представители на различни банкови и финансови институции, и да получат подробна информация за различните опции за финансиране:

- банкови програми за финансиране – стандартни и по Европейски програми; 

- насърчителни програми, експортно-финансиране; 

- финансиране от небанкови институции;   

- финансиране на лизинг и факторинг; 

- финансиране по Европейски програми;

- дялови инвестиции и други. 

Участието на семинара е БЕЗПЛАТНО. Изисква се предварителна регистрация, която можете да направите тук: http://www.moitepari.bg/fnb/?page_id=14

По време на форума за първи път ще се обявят и резултатите от проучването на www.MoitePari.bg за нагласите, проблемите и това какво знаят представителите на бизнеса, когато говорим за начини на финансиране. Може да се включите в анкетата тук: http://bit.ly/FnB-anketa

Във формата на форума са предвидени две основни части – семинарна (дискусионна част) и изложбена част. 

Семинарната част на форума ще включва панелни дискусии и лекции, водени от доказани финансови експерти, представители на бизнеса и представители на различни бизнес асоциации и сдружения.

Програмата предвижда 3 основни панела за банково кредитиране,  финансиране от небанкови институции, факторинг и лизинг; финансиране по европейски програми. Пълната програма може да намерите тук.

Изложбената част – кредитни експерти от водещи банкови и небанкови институции ще бъдат на Ваше разположение през целия ден на посетителите, търсещи възможност да получат оферта или отговори на конкретни запитвания.

Заповядайте на 27ми май в хотел София Хотел Балкан (Шератон), гр. София, пл. Света Неделя 5, като се запишете за безплатно участие оттук: http://www.moitepari.bg/fnb/?page_id=14

Ще Ви очакваме!

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив