Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Ное 9, 2013

Във връзка с предстоящото понижение на външните температури през следващата седмица, „Топлофикация София" започва поетапното пускане на отоплението в столицата от понеделник - 11 ноември 2013 г., посочват от Тополофикация София.

Според действащата Наредба за топлоснабдяване и Общите условия на „Топлофикация София" вече са налице и двете комулативни условия за стартирането на отоплителния сезон - наличието на средноденонощната температура на външния въздух под плюс 12 градуса в три последователни дни и дългосрочна прогноза за трайно застудяване.

В рамките на следващите 5 дни поетапно ще бъде включено отоплението на клиентите в следния ред: болници, детски и учебни заведения, жилищните сгради във всички райони и накрая ще бъдат включени администртивните сгради и стопанските потребители. До този момент по тяхно желание е пуснато отоплението на 228 сгради - 55 детски ясли и градини, 15 училища, 10 болници, 18 посолства, 85 административни сгради и стопански потребители и 45 жилищни сгради.

Предвид техническите превключвания, които се извършват при старта на общото включване на отоплението, в понеделник в отделни райони на града е възможно да има временни колебания в топлоподаването.

„Топлофикация София" ЕАД дава възможност на клиентите, които желаят включване на отоплението на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.

Призоваваме нашите клиенти да приключат всички ремонти по вътрешната отоплителна инсталация и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

Напомняме на клиентите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение и, ако дисплеят им е угаснал, незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма - топлинен счетоводител, допълват от дружеството

Източник: Money.bg

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив