Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Окт 8, 2013

В края на октомври ще започне пускането на парното. Причината да не се пусне по-рано е, че все още не са налице условията - три последователни дни средната денонощна температура да падне под 12 градуса и да има прогноза за трайно застудяване. Синоптиците предвиждат в следващите октомврийски дни затопляне на времето.

Студът ще се върне едва в края на октомври. Имаме пълна техническа готовност да пуснем парното в целия град, обявиха от "Топлофикация" - София. В 51 сгради в столицата радиаторите вече работят по желание на стопаните им. Основно това са посолства и бизнес сгради, няколко детски градини, две училища, както и 3 жилищни блока.

От Енергото предупредиха хората да очакват по-високи сметки за октомври, тъй като заради последните студени дни се отчита доста по-високо потребление на ток. Данните на дружеството показват, че товарите по мрежата продължават да се покачват.

От този отоплителен сезон "Топлофикация" - София, предлага 3% отстъпка всеки месец за абонатите, които в срок плащат сметките си за парно. Условието е да нямат стари просрочени задължения. Домакинствата, избрали да плащат за парно на равни месечни вноски през цялата година, пък ще ползват 50% отстъпка от първата сметка след подписване на договора.

От този бонус вече са се възползвали 2000 нови клиенти на "Топлофикация" - София.


Източник: Ekipnews.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив