Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Топлофикация - София плаща сметките на клиент за 1 година

 

Лотария за безплатно парно ще разиграват от "Топлофикация-София" за коректните си абонати, съобщи изпълнителният директор на дружеството Стоян Цветанов.
 
От бонусите ще могат да се възползват потребителите, които нямат просрочени месечни сметки най-малко за една година назад.
 
От компанията все още нямат информация какви ще бъдат януарските сметки за парно, които на 16 февруари вече трябва да са по касите на дружеството.
 
Стоян Цветанов обаче намекна, че те могат да бъдат по-ниски от декемврийските, тъй като от 1 януари топлоенергията в София поевтиня, макар и с минималните 5 процента. Фактурите за декември предизвикаха вълна от недоволство, като според повечето сигнали от потребителите - размерът им е бил драстично завишен спрямо последния месец на 2009-та година.
 
Изпадналата в тежко финансово състояние "Топлофикация–София" смята да стимулира абонатите си да плащат своите сметки чрез бонуси. На лотариен принцип ще бъдат избирани коректните платци, които в зависимост от периода, в който нямат нито една просрочена сметка, ще получават своята награда - намаление на сметката за вече изразходена топлоенергия, а за най-добросъвестните - безплатно парно за една година. 
 
Всеки месец столичното парно ще разиграва томбола, при която 20 от клиентите ще печелят бонус в размер на 60 на сто от платената сметка за предходния месец, като съответната сума ще бъде приспадана от следващите месечни сметки. 100 от потребителите, които са били изрядни в рамките на една година, ще печелят приспадане на 80 процента от платеното през 12-те месеца. На 150 души - лоялни в рамките на две години, ще им бъдат възстановени 90 на сто от сумата за предходните 12 месеца, а на 200 от абонатите, които редовно са си плащали сметките през последните три години – ще им бъде опростена цялата дължима сума за година назад.
 
Източник: dariknews.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив