Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Строят резиденция в центъра на София

Резиденция "Добър Юнак" е проект за луксозен дом от градски тип, вдъхновен от естетиката на ренесанса и барока, създаден да отговори на всички изисквания за съвременен комфорт.

 
Тази луксозна къща с класически дизайн ще бъде построена в топ-центъра на София, в долната част на елитния квартал Лозенец, на тихата уличка "Добър Юнак", в непосредствена близост до хотел Хилтън, НДК, City Center Sofia, както и до метрото

Резиденцията е заобиколена от спокойствието на тих квартал в абсолютния център на столицата - съчетание, на което могат да отговорят малко нови постройки в днешно време.
 
Строителството е планирано да стартира, след като бъде намерен купувач и с него бъде подписан предварителен договор. Това е предвидено да бъде така, за да може проектът да бъде индивидуализиран според желанията на бъдещия собственик, като всякакви изменения по отделни части от сегашния проект са напълно възможни.
 
 
Основни параметри:
- Нова къща на 4 нива
- РЗП: 611.90 кв.м.
- Парцел: 182 кв.м.
- Локация: Долната част на квартал Лозенец, ул. Добър Юнак, до хотел Хилтън (150 м), до НДК (200 м), до City Center Sofia (300 м)
- Време за построяване и довършване на къщата: 6-8 месеца
 
 
Източник: profit.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив