Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Строят нов офис и хотелски комплекс в столицата за 40 млн. евро

През третото тримесечие на 2011 г. е планирано да бъде открит нов офис и хотелски комплекс на бул. "Брюксел" в столицата.

 
Инвестицията в комплекса BLU Offices & Hilton Garden Inn е 40 млн. евро, като той включва две офис кули и хотел от веригата Hilton Garden Inn с 200 стаи, казаха за Investor.bg от компанията инвеститор "АЙ ЕЙЧ ЕМ" ООД.
 
Оперативният мениджмънт ще се осъществява от Hilton, а договорът е за срок от 20 години.
 
Офис сградите са с височина 65 м с общо 20 хил. кв. м, разположени на 16 етажа. Целият комплекс заедно с хотелската част е с площ от 50 хил. кв. м.
 
Досега са отдадени четири етажа от едната сграда на международна компания, като се водят преговори с още пет чужди фирми, казаха от инвеститора.
 
Финансирането е осигурено от "Ерсте Груп Иморент".
 
„Изключително гъвкави сме при наемните нива. Финансирането е от чужда финансова институция при изключително благоприятни лихви и това ни дава възможност да предлагаме специални условия. Можем да си позволим дори нулев наем за първата година или две. В рамките на 5- до 10-годишен времеви хоризонт обаче средните наемни нива за периода държим да бъдат 8 евро (на кв. м на месец)“, коментира Яни Стоименов, консултант по проекта.
 
източник: Investor.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив