Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Спират порно каналите в българските хотели

От днес стартира кампания за законово регламентиране на достъпа на децата ни до порноканали в българските хотели, съобщиха от Фондация „Джулай джаз”.


"Широко се обсъждат мерките за безопасност по пътищата (особено тези, касаещи превозването на деца), но никой не обръща внимание на условията, при които настаняваме децата си в хотели и почивни бази. Свободният достъп в хотелите до канали, предназначени за възрастните, се смята за даденост у нас, като кодирането или ограничаването на гледаемост на определени канали е оставено на добрата роля и морал на самите хотелиери", казва в обръщението си Пепа Пенева Председател на Фондация „Джулай Джаз”.
 
"Като организатор на детски и младежки програми Фондация „Джулай Джаз” е в постоянен контакт с представители на хотелиерския бранш в цялата страна. Липсата на правила в тази посока, не ни позволява да изискваме от тях да кодират или премахнат подобни канали. Единствената мярка, която успяваме да наложим е драстичното изнасяне на телевизорите от стаите, които ползваме", казва още Пенева.
 
Източник: burgasnews.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив