Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Созопол може да оглави чудесата на България

 

Само три дни остават до края на втория тур на вота за топ 10 на чудесата на България.

Към момента класацията води Созопол с Архитектурно-исторически резерват „Старинен Созопол" и островите Св. Иван и Св. Кирик, като в процентно отношение преднината е 13,81%. Само с 0,60% по-малко след Созопол се нарежда Несебър. С почти 10% на трета позиция е Перперикон, а четвъртата позиция с 6,88% е за Тракийското светилище Татул.
 
Последните три дни са решаващи, за определяне на националния вот за десетте чудеса на България и Созопол има реалния шанс да оглави крайната класация.
 
„Това е исторически шанс да докажем, че град с 2620 години история е ценен не само за родната история, но и за развитието на  европейската цивилизация", заявява кметът на община Созопол Панайот Рейзи, който призова всички жители на града, на цялата община и  всички, които обичат Созопол да дадат своя вот за спечелване на първата позиция.
 
"Созопол заслужава да оглави класацията за топ 10 на чудесата на България, защото няма по- голямо чудо от това, което се случи в нашия град-откриването на мощите на Св. Йоан Предтеча"- заяви още Панайот Рейзи и гласува за родния си град.
 
Източник: burgasinfo.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив