Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

След 15 март започва ремонт на улиците на Варна

През тази година ще бъде поставено началото на регистър на зелените площи във Варна, съобщи днес кметът на града Кирил Йорданов.

 
 За реализацията на проекта ще бъдат осигурени 60 хиляди лева. Зеленият регистър ще бъде направен от специалисти - университетски преподаватели, предаде БТА.
 
Кметът представи днес и строителната програма на общината за тази година. Общата й стойност е 35 милиона лева, с 3 милиона лева повече в сравнение с 2010 г.
 
За рехабилитация на улици ще бъдат похарчени 8 милиона лева. Ремонтните работи ще започнат след 15 март. В програмата са предвидени изграждане на нови светофарни уредби, инсталиране на ново улично осветление, включително по магистралата Варна - Златни пясъци.
 
Общината ще задели 500 000 лева за ремонт на детски площадки и още толкова за стягане на спортната база в града. Предвидени са ремонти на сградите на 10 детски градини, 3 ясли и два общински медицински центъра.
 
В сферата на образованието най-голямата инвестиция ще бъде за изграждане на мултифункционална зала в Математическата гимназия. Проектът е на стойност 680 хиляди лева.
 
Източник: varna.dir.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив