Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Работете с договори, за да получите качествена услуга

Проблемите при покупко-продажбата на недвижими имоти в България идват от незнанието и липса на информация на продавачи и купувачи по отношение на услугите предлагани от агенциите за недвижими имоти. Това обяви в интервю за ceb.bg брокерът Десислава Щебетовска. 

 
Тя сподели, че  клиентите споделят разочарованието си по отношение на хаоса при рекламирането на имоти, както и за наличието на много фалшиви оферти на българския пазар.
 
Често се случва един имот да бъде предлаган от няколко агенции и на различни цени. Когато това стане, купувачите си мислят, че нещо с този имот не е наред. Продавачите и купувачите все още не разбират докрай необходимостта да работят с конкретен брокер или агенция, заяви Щебетовска.
 
За да бъдат защитени интересите на страните по една сделка свързана с покупко-продажба на недвижима собственост, решението за това е изборът на качествен специалист, който да защити клиента си.
 
Бих ги посъветвала – изберете вашия брокер, доверете му се и правете огледи с него. Добрият професионалист не би си позволил да злоупотреби с вас.

Той ще ви заведе навсякъде, ще ви покаже всичко, ще договори най-добрите условия за вас по отношение на цена. А после, когато вземете решение и изберете вашия дом, ще ви осигури перфектно обслужване по отношение на документация и правна защита, до самия финал. Това се отнася както за купувачи, така и за продавачи.
 
Работете с договори! Договорът е двустранен и там фигурират всички ангажименти и отговорности на съответната агенция към вас, завърши Щебетовска.
 
ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ЧЕТЕТЕ (ТУК)

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив